De OndernemersKrant van Wijk bij Duurstede
2020 editie 3, september

Agenda

We popelen om weer een netwerkbijeenkomst te organiseren, maar momenteel is het nog niet mogelijk. De Gemeente geeft hiervoor in deze situatie geen toestemming. Wat begrijpelijk is, maar wel heel jammer. Zodra dit verandert laten we het jullie direct weten.

 

 

Wat doet de OKW voorzitter zoal?

Een ondernemerskring is in de ogen van velen in de eerste plaats een netwerkorganisatie. OKW voorzitter Hardy Smit vertelt op welke andere wijzen hij de belangen van Wijkse ondernemers behartigt.

Lees verder

Stadswandeling vanuit je luie stoel

In deze film neemt stadsdichter André van Zwieten kijkers in een klein kwartier mee door ons prachtige Wijk bij Duurstede. Kijk om je heen; cultuur en historie alom. Maar was het hier altijd al zo mooi?

Bekijk de film

#WIJK HERSTELT na corona

Het coronavirus heeft ons allemaal getroffen, zeker voor ondernemers hebben de maatregelen vaak directe gevolgen. Het Ondernemersfonds geeft het herstel van ondernemers een impuls met de aanpak van #WIJKHERSTELT (Herstel na Corona).

Lees meer over het traject, dat ondernemers bij problemen ondersteunt.

Wie maakt Schaats bij Duurstede mogelijk?

De organisatie van Schaats bij Duurstede is een crowdfunding gestart om het evenement ook deze winter door te laten gaan.

Lees verder

Erwin van Os over: Reorganisatie en (vroeg)pensioen

Jurist Erwin van Os belicht het doorvoeren van een reorganisatie vanuit de positieve mogelijkheden van een vroegpensioenregeling

Lees verder
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van OKW - www.okw-wbd.nl
Uitschrijven voor de mailing