De OndernemersKrant van Wijk bij Duurstede
Editie 5, oktober 2018

Agenda

5 november
OKW-Café in De Graanschuur
Let op, locatie is niet zoals eerder vermeld De Gouden Leeuw.

22 november:
Algemene Ledenvergadering

10 december:
OKW-Stamppotcafé in De Engel

7 februari
Wijk in Bedrijf

Nieuwe leden

Tim van Lokven - Tim culinair


OKW-leden als 1e uitgenodigd voor inschrijving Regionaal Bedrijfsregister

Eindelijk is het zover, we gaan in Wijk bij Duurstede starten met het Lokaal en Regionaal Inkopen door gemeenten, in samenwerking met Zeist en Utrechtse Heuvelrug. Let op, morgen ontvangt u hierover een brief met de aanmeldings-procedure. Hou uw mailbox dus in de gaten.

Lees verder

Breng leven in Wijkse brouwerij, steun De Dikke Ervaring!

Wijk bij Duurstede was vroeger een echte bierstad. Sinds 2015 is het Wijkse bier terug. Kuytbier naar een origineel recept volgens de ordonnantie van 1495. Nu wordt het bier van Stadsbrouwerij de Dikke nog bij derden gebrouwen. Maar als het aan De Dikke ligt, komt daar verandering in! Aan de Veldpoortstraat 15 wordt hard gewerkt aan hun bierdroom. Een eigen microbrouwerij met proeflokaal. Niet zo maar een, maar Wijks, Sociaal en Bruisend!

Lees verder

Wijkse OndernemersPrijs: Breng nog op de valreep jouw stem uit!

Wijk in Bedrijf staat geheel in het teken van ondernemerschap binnen de gemeente Wijk bij Duurstede. Leerlingen van het Revius Wijk geven presentaties, ondernemers presenteren zich op een BedrijfsBeurs én voor de derde keer wordt de Wijkse OndernemersPrijs uitgereikt aan ondernemers uit Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede. Tijdens Wijk in Bedrijf vieren we het Ondernemerschap, iedereen is van harte welkom!

Lees verder

Kantoorruimte te huur aan Markt

Aan de Markt 13 staat kantoorruimte te huur. Op dit moment houden Michaela Wielinga – Van Dillen en Erwin van Os daar, met veel plezier, hun advocatenpraktijk. Zij blijven dat ook doen, maar het zou leuk zijn als de nog leegstaande kantoorruimte aan de achterzijde boven ook 'gevuld' kan worden.

Lees verder

Heel Wijk in de Zon: bedrijfsdaken gezocht!

Zonne-energie is de laatste jaren zeer aantrekkelijk geworden. Veel bedrijven in de gemeente Wijk bij Duurstede maken hier al gebruik van. In oktober gaat de landelijke subsidieregeling voor zonne-energie (de SDE+) weer open en dit biedt kans voor bedrijven om aan te haken. Deze regeling geeft u een mooie kans om op uw bedrijfsdak(en) voor een aantrekkelijke prijs zonnepanelen te plaatsen. In de gemeente Wijk bij Duurstede heeft dit project de naam Heel Wijk in de Zon gekregen.

Lees verder

Duurzaamheidsevent !MPACT Kromme Rijnstreek in Houten groot succes!

OKW heeft begin deze maand samen met de ondernemersverenigingen BHIK uit Bunnik en Ondernemend Houten het evenement !MPACT Kromme Rijnstreek georganiseerd in Theater aan de Slinger.

Lees verder
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van OKW - www.okw-wbd.nl
Uitschrijven voor de mailing