De OndernemersKrant van Wijk bij Duurstede
Editie 3, juni 2018

Agenda

Nieuwe leden

Anneke Vixseboxse - A&O Basics

Rob Lucassen - The Sales Vibe

Meld je aan voor de OKW Haringparty!

De jaarlijkse Haringparty, daar moet je bij zijn! Ondernemers zijn maandag vanaf 17.30 uur weer van harte welkom in De Veldpoort. Kom netwerken, haring happen en beleef de traditionele kavelveiling. Koop vooraf online je ticket!

Lees verder

Deze drie lokale ondernemers verdienen aan duurzaamheid

Hoewel het er vaak niet van komt, heeft iedereen zijn of haar eigen motivatie om energie te willen besparen.Voor de één gaat het om een bijdrage aan het milieu, voor de ander om harde euro's. De Energieke Regio helpt u op weg! Wij geven advies en helpen u op deze manier met het verduurzamen van uw bedrijf.

Lees verder

Erwin van Os Advocatuur over gevolgen van de AVG voor werkgever

Vrijwel ieder bedrijf verwerkt persoonsgegevens, bijvoorbeeld van klanten of leveranciers. Op verwerkingen van persoonsgegevens is vanaf 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De meeste ondernemers zullen de afgelopen tijd overspoeld zijn met informatie over deze wet.

Lees verder

Sponsors, spelers en bedrijfsteams gezocht voor Wijk4Life 8 september

Wij komen in actie tegen kanker, helpt u mee? Het evenement Wijk4Life is een samenwerking tussen de tennisverenigingen uit Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede met als doel zo veel mogelijk in te zamelen voor het KWF.

Lees verder

Energieke Regio Kromme Rijnstreek helpt in verduurzamen van bedrijven

Sinds de lancering in juli vorig jaar heeft de Energieke Regio Kromme Rijnstreek diverse bedrijven op weg geholpen om aan de slag te gaan met het verduurzamen van hun bedrijf. Lokale adviseurs van Energieke Regio geven onafhankelijk advies over de verduurzamingskansen aan de deelnemende bedrijven. Hiermee worden ondernemers geholpen om geld te besparen via duurzaamheid. Energieke Regio roept meer ondernemers op om gebruik te maken van deze adviesmogelijkheid.

Lees verder

OKW zoekt bestuursleden m/v

Wil jij bijdragen aan een ondernemend Wijk bij Duurstede? Dan zijn we op zoek naar jou! Het bestuur van de Ondernemerskring Wijk bij Duurstede is op zoek naar bestuursleden op het gebied van communicatie, financiën en duurzaamheid. Daarnaast kan ook het activiteitenteam versterking gebruiken.

Lees verder

Maandelijks onderhoud aan bedrijfspand geeft nette uitstraling

Het onderhoud rondom uw bedrijfspand is een kostenpost. En toch is het belangrijk dat uw entree en de parkeerplaatsen er representatief uit zien, juist ook voor uw eigen klanten! Mocking Hoveniers zorgt dat uw kantoortuin of bedrijfstererrein verzorgd blijft door één keer per maand aanwezig te zijn.

Lees verder

Mocking Hoveniers: Nog één reclamebord op de rotonde!

U kent inmiddels vast wel het concept van ‘Rotonde adopteren’… Iets voor uw bedrijf? Dan heeft Mocking Hoveniers goed nieuws, want er is weer een plek beschikbaar!

Lees verder

Drukbezochte ledenvergadering Onderlinge Verzekeringen Cothen

Onderlinge Verzekeringen Cothen heeft op 16 Mei weer een prima Algemene Leden Vergadering gehouden, in Hotel Restaurant De Gouden Leeuw te Wijk bij Duurstede. Maar liefst negentig leden/verzekerden waren aanwezig en zodoende was de zaal “afgeladen vol”. De vergadering verliep in een prima sfeer.

Lees verder

Vacature Allround Hovenier

Mocking Hoveniers is op zoek naar een allround Hovenier. Ben jij degene die ze zoekt of ken je iemand? Laat het weten!

Lees verder
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van OKW - www.okw-wbd.nl
Uitschrijven voor de mailing