De OndernemersKrant van Wijk bij Duurstede
Editie 2, april 2018

OKW Workshop Social Media

Ben jij nieuwsgierig naar hoe jij je social media mix kunt optimaliseren voor je bedrijf of webshop? Kom dan naar onze workshop. In negen stappen krijg je inzicht en handvaten voor je eigen social media mix. Je krijgt van Sanne Bakker niet alleen droge informatie voorgeschoteld maar gaat ook zelf actief aan de slag met een stappenplan.

Lees verder

Wijkse samenwerking: bijna 500 zonnepanelen op dak judohal

De EigenWijkse Zon Coöperatie gaat 480 zonnepanelen plaatsen op het dak van de judohal op Sportpark Mariënhoeve. Daartoe is op dinsdag 17 april een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen de Stichting Wijksport en de EigenWijkse Zon Coöperatie. De panelen worden gedurende 25 jaar geëxploiteerd.

Lees verder

Business Golf Event

Op Golfbaan Kromme Rijn zal op woensdag 30 mei het tweede Business Golf Event plaatsvinden. Ondernemers van de BHIK, BCB en OKW zijn welkom om er naast een competitieve ook een netwerk golfdag van te maken. Hierbij is het mogelijk om één relatie mee te nemen!

Lees verder

ZZP-Diner in Houten

Leer je collega-ondernemers eens op een hele andere manier kennen. Door samen iets actiefs te doen, te genieten en kennis te maken. Verenig het nuttige met het aangename, schuif aan voor het allereerste ZZP-DINER. Koken, dineren en netwerken. Welke onderwerpen zou jij graag aan willen snijden? Wat breng jij ter tafel?

Lees verder

Ondernemers delen ervaringen: Zelf bijsturen of gaat de wal het schip keren…?

Elke maand klimt een aantal ondernemers tijdens het OKW-Café op de zeepkist om een ervaring te delen met de aanwezige OKW-leden. In maart was het woord aan Joost Vulto, adviseur en managementsupport bij bedrijven waar de wens/behoefte is om zaken te veranderen of te verbeteren. Lees hier zijn presentatie nog eens terug!

Lees verder

Primeur: eerste slimme laadplein van de regio geopend in Wijk

Onder flinke publieke belangstelling is op vrijdag 13 april het eerste slimme laadplein in de regio Utrecht officieel geopend. Het laadplein is een van de innovatieve producten van de Wijkse firma Van der Sijs, die ook het onderhoud zal doen.

Lees verder

Q4: Overheid en bedrijfsleven, wees pro-actief

Tijdens een inspiratiediner van de Provincie Utrecht voor lokale overheden en bedrijven kwam weer eens naar voren dat een succesvolle regio als de onze aan zijn eigen succes ten onder kan gaan als niet tijdig wordt ingegrepen.

Lees verder

Erwin van Os Advocatuur over wetsvoorstel 'Wet arbeidsmarkt in balans'

Zo’n beetje drie jaar na invoering van de WWZ is daar dan de nieuwe “Wet arbeidsmarkt in balans”. Althans: voorlopig gaat het om een wetsvoorstel. Het woord “balans” klinkt bijna te mooi om waar te zijn, en dat is het volgens velen ook.

Lees verder

TerrierCom contentpartner van technisch dienstverlener Croonwolter&dros

PR- en communicatiebureau TerrierCom uit Wijk bij Duurstede is contentpartner geworden van technisch dienstverlener Croonwolter&dros uit Rotterdam.

Lees verder
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van OKW - www.okw-wbd.nl
Uitschrijven voor de mailing