OndernemersKrant Wijk bij Duurstede
Editie no.7 2017 Kersteditie

Agenda

Nieuwe leden

Kom proosten tijdens de Nieuwjaarsreceptie!

Op maandag 8 januari vindt de jaarlijkse OKW Nieuwjaarsreceptie plaats in het Huis van de Gemeente. Aansluitend op de receptie van de OKW, wordt in de raadszaal de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente gehouden. Ben jij er ook bij? Meld je dan aan!

Lees verder

Etske Muis draagt voorzitterschap OKW over aan Hardy Smit

Tijdens de ALV op 23 november droeg Etske Muis na 9 jaar voorzitter van de OKW te zijn geweest, het stokje over. Opvolger Hardy Smit overhandigde Etske het erelidmaadschap van de vereniging, vergezeld van een erepenning die voor de gelegenheid was ontworpen. Etske, bedankt voor je jarenlange inzet voor OKW!

Lees verder

Gezellig druk tijdens OKW stamppotavond in wintersferen

Ondanks de sneeuw kwamen veel OKW-leden stamppot eten bij Restaurant De Engel. Buiten daalden de sneeuwvlokken gestaag naar beneden, maar binnen was het gezellig en warm.

Lees verder

Kapotte slagbomen bedrijventerrein Broekweg door wet van Murphy

De camera's hangen inmiddels, alleen met de slagbomen wil het nog niet vlotten. Hoe zit het nu precies met de beveiliging van het bedrijventerrein? Stichting PBW praat je bij.

Lees verder

Lease Result in Cothen stelt zich voor

Vanuit het kantoor in het Gemeentehuis Cothen, is Lease Result zijn klanten van dienst met de juiste vorm van mobiliteit tegen de juiste voorwaarden.

Lees verder

Fijne feestdagen en een ondernemend 2018 namens de OKW!

De OndernemersKring Wijk bij Duurstede wenst alle leden én ondernemers in Wijk bij Duurstede en in de regio hele fijne feestdagen. We kijken uit naar een sprankelend nieuw jaar, vol activiteiten vanuit de OKW.

Lees verder
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van OKW - www.okw-wbd.nl
Uitschrijven voor de mailing