De OndernemersKrant van Wijk bij Duurstede
2020 editie 4, november

Agenda

Zodra het weer veilig kan organiseren we een netwerkbijeenkomst. Aan plannen geen gebrek!

De ALV (Algemene Ledenvergadering) vindt dit jaar schriftelijk plaats. Deze maand ontvang je de stukken per e-mail. 

 

 

Ondernemersmogelijkheden uit Transitievisie Warmte

OKW-voorzitter Hardy Smit licht per nieuwsbrief een thema uit dat voor de Wijkse ondernemers van belang is. Als vertegenwoordiger van onze leden neemt hij deel aan het gemeentelijke project Transitievisie Warmte. Welke commerciële kansen vloeien hieruit voort?

Lees verder

25 november: digitale informatieavond kleinschalige windturbines

Wijk bij Duurstede wil in 2030 energieneutraal zijn. Op verschillende locaties wordt al gebruik gemaakt van zonne-energie. Maar op een zonnige dag produceren zonnepanelen een overschot aan energie, terwijl er ook periodes zijn dat de zon maar weinig schijnt. Een combinatie van zonne- en windenergie biedt uitkomst door een continue opwek van energie. Over de plannen voor kleinschalige windturbines wordt op woensdag 25 november een digitale informatieavond georganiseerd.

Lees meer en meld je aan

OKW vacature: word secretaris!

Heb je een aantal uur in de maand beschikbaar en lijkt het je leuk om nauwer betrokken te zijn bij onze leden, de vereniging en actuele ondernemersvraagstukken in onze gemeente?

Naar de vacature

Drive bij Duurstede

Een fonkelnieuw initiatief: vanaf zaterdag 14 november organiseren lokale ondernemers wekelijks een drive-thru pick up punt bij Cothen, om de winkeldrukte in aanloop naar de feestdagen tegen te gaan.

Lees meer, doe mee

Culinaire kerst met Vernooy Catering

Wat staat er bij jou op tafel met kerst? Laat de koks van Vernooy Catering het werk doen! Zo geniet je van quality time met je naasten én van een heerlijk luxe diner.

Lees meer en bestel

Jouw logo of foto op een kerstbal?

Tapkoel is volledig gericht op de horeca en daardoor hard getroffen door de covid-maatregelen. Stilzitten doen ze echter allerminst: je kunt nu houten kerstballen laten graveren met je eigen ontwerp!

Meer weten?

Erwin van Os over: ontwikkelingen (fictieve) dienstbetrekking zzp'ers

Wanneer worden afspraken tussen werkgever en opdrachtnemer gezien als arbeidsovereenkomst?

Lees verder

Van Mossel Renault: nieuwe naam, vertrouwde gezichten

De VKV Groep (voorheen Van Kerkhof & Visscher) en de Van Mossel Automotive Groep bundelen hun krachten in Van Mossel Renault Wijk bij Duurstede. De samenwerking gaat verder dan alleen de naam en biedt veel extra mogelijkheden.

Lees verder

Nieuwsbrief Stadspromotie

In de meest recente nieuwsbrief van onze centrummanager gaat het over oa #WijkHerstelt, Kerst bij Duurstede en stadspromotie in onze gemeente.

Lees de nieuwsbrief op de OKW-website

Interessante linkjes

Tot slot attenderen we jullie graag nog op een tweetal interessante informatiebronnen voor ondernemers. 

MKB-Nederland behartigt de belangen van het midden- en kleinbedrijf en zorgt voor een kansrijk ondernemersklimaat. Op hun website is ontzettend veel nuttige informatie te vinden, waaronder een helder overzicht van de corona-regels en de mogelijkheid als ondernemer hier je vragen over te stellen.

MT (Management Team) staat voor Next Generation Leadership. Je kent ze wellicht van hun magazine en de MT500, maar ook online publiceren ze relevante artikelen. Daarnaast organiseren ze (digitale) kennissessies. Wil je op de hoogte blijven? Je kunt je inschrijven voor hun nieuwsbrief.  

 

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van OKW - www.okw-wbd.nl
Uitschrijven voor de mailing