De OndernemersKrant van Wijk bij Duurstede
Editie 4, augustus 2018

Agenda

Nieuwe leden

Anneke Vixseboxse - A&O Basics

Rob Lucassen - The Sales Vibe

Nedersticht BV 

Recordbedrag voor veiling Wijk in Bedrijf tijdens jaarlijkse Haringparty

Wijk in Bedrijf heeft tijdens de Haringparty van 2 juli meer geld opgehaald dan ooit! De veiling leverde namelijk meer dan 10.000 euro op. Dit mooie bedrag zal ook komend jaar weer door Wijk in Bedrijf gebruikt worden voor het organiseren van de WOP stages, de Bedrijfsbeurs en de Wijkse Ondernemersprijs.

Lees verder

OKW Barbecue in 't Hoff, mis het niet!

De zomer loopt ten einde en zoals elk jaar sluiten we die af met een gezellige barbecue, dit keer American Style! Aanstaande maandag ben je vanaf 17.30 uur van harte welkom in Café ’t Hoff aan de Markt 15a in Wijk bij Duurstede.

Lees verder

Alles over duurzaam ondernemen tijdens !MPACT Kromme Rijnstreek

OKW organiseert op 3 oktober het evenement !MPACT Kromme Rijnstreek samen met de ondernemersverenigingen BHIK uit Bunnik en Ondernemend Houten. Samen kunnen we meer bereiken dan ieder voor zich en gaan we voor een duurzame Kromme Rijnstreek!

Lees verder

Fortune Coffee regio Kromme Rijnstreek viert 10-jarig bestaan

Fortune Coffee regio Kromme Rijnstreek bestaat 10 jaar! Zonder de trouwe klandizie van vele regionale ondernemers was ons dit nooit gelukt. We willen deze mooie mijlpaal dan ook graag met jullie vieren op vrijdag 7 september 2018 op onze bedrijfslocatie in Cothen. Wij nodigen jullie van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Lees verder

Even voorstellen: Nieuw lid Rob Lucassen van TheSalesVibe.com

Mijn naam is Rob Lucassen en ik ben sinds juni lid van het OKW. De laatste 25 jaar heb ik in diverse rollen in de commercie gewerkt bij een aantal mooie bedrijven. Mijn laatste ‘klus’ in loondienst was bij Sanoma SBS in 2016 en 2017 als Sales Directeur Veronica Uitgeverij.

Lees verder

Van Apeldoorn tot Vlieland; Van Vliet Kastanjehout vind je overal!

Van klimparadijs voor de apen in Apenheul tot bruggen, trappen en loopplanken voor Routebureau Utrecht. Steeds meer opdrachtgevers weten de weg naar Van Vliet Kastanjehout te vinden. Zelfs helemaal op Vlieland vind je duurzaam hout van het bedrijf uit Langbroek. Nieuwsgierig geworden? Lees de laatste editie van het online magazine!

Lees verder

Erwin van Os over personeels-volgsystemen in het licht van de AVG

In mijn vorige nieuwsitem schreef ik over het omgaan door werknemers met persoonsgegevens. Dat is alleen maar belangrijker geworden door de AVG.

Lees verder

OKW zoekt bestuursleden m/v

Wil jij bijdragen aan een ondernemend Wijk bij Duurstede? Dan zijn we op zoek naar jou! Het bestuur van de Ondernemerskring Wijk bij Duurstede is op zoek naar bestuursleden op het gebied van communicatie, financiën en duurzaamheid. Daarnaast kan ook het activiteitenteam versterking gebruiken.

Lees verder
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van OKW - www.okw-wbd.nl
Uitschrijven voor de mailing