De OndernemersKrant van Wijk bij Duurstede
Editie 6, december 2018

Agenda

7 januari
OKW-Nieuwjaarsreceptie
@Huis van de Gemeente

10 januari:
Charity Event Make-A-Wish
@New Forrest

4 februari:
Aftrap Fitste Ondernemer van Wijk
@Daily-Fit

7 februari
Wijk in Bedrijf
@Revius Wijk

Nieuwe leden

Marcel de Backer - New Forrest

Chantalle Boom - Advocaat Boom 

Nieuwjaarsreceptie OKW en gemeente

Op maandag 7 januari vindt de jaarlijkse OKW Nieuwjaarsreceptie plaats in het Huis van de Gemeente. Aansluitend op de receptie van de OKW, wordt in de raadszaal de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente gehouden.

Lees verder

Gezocht: Fitste ondernemer van Wijk!

Daily-Fit en de OndernemersKring Wijk bij Duurstede slaan de handen ineen voor een nieuw concept. Heeft jouw onderneming de meest fitte mensen in dienst of hebben jouw collega’s net dat duwtje in de rug nodig om in topvorm te raken? Begin 2019 goed en schrijf jouw bedrijf in voor ‘De Fitste Ondernemer van Wijk’! Wees er snel bij, want inschrijven voor de challenge kan tot 21 januari.

Lees verder

Charity Event Make-A-Wish bij New Forrest: Leuke dag voor een goed doel

Op 10 januari organiseert New Forrest een speciaal event dat geheel in het teken staat van Sabir, Make-A-Wish en het lekkerste Fingerfood van NewForrest! Sabir is 10 jaar oud en lijdt aan een levensbedreigende ziekte.

Lees verder

Opening EigenWijkse EnergieWinkel

Na ruim 5 jaar vanuit huis gewerkt te hebben krijgt de EigenWijkse Energie Coöperatie eindelijk vaste grond onder de voeten. We vestigen ons in het voormalige pand van ABN-AMRO aan de Steenstraat 2 in Wijk bij Duurstede. Op 7 januari 2019 om 15:30 uur opent de EigenWijkse EnergieWinkel officieel haar deuren. Kom even langs voor je naar de OKW Nieuwjaarsreceptie gaat!

Lees verder

Fijne feestdagen & een ondernemend 2019 gewenst namens het bestuur

Het was een bewogen jaar en in 2019 gooien we als OKW het roer om voor wat betreft evenementen. We gaan namelijk echt inzetten op beleving! Een bierproeverij, een oesterparty, een asperge-event; we hebben heel veel leuke plannen in het vooruitzicht. Helaas namen we tijdens de ALV in november ook afscheid van penningmeester Jan van Donselaar en secretaris Erica van Breukelen.

Lees verder

Heel Wijk in de Zon: Collectieve inkoop zonnepanelen voor bedrijven!

Zonne-energie is de laatste jaren zeer aantrekkelijk geworden door lage prijzen voor de installaties en dankzij landelijke subsidieregelingen. Veel bedrijven uit Wijk bij Duurstede maken hier al gebruik van en ook uw bedrijf kan aanhaken dankzij het project Heel Wijk in de Zon.

Lees verder

Wielinga Advocatuur & Mediation over wetsvoorstel partneralimentatie

De Tweede Kamer heeft op 11 december jl. met een ruime meerderheid ingestemd met het wetsvoorstel Herziening partneralimentatie, waarmee de partneralimentatieduur wordt teruggebracht van 12 naar 5 jaar.

Lees verder

Erwin van Os Advocatuur: Eerst klagen en dan pas in gebreke stellen

Als een overeenkomst wordt gesloten, en een van de contractspartijen komt niet na wat hij (volgens afspraak) beloofd heeft, wordt die partij in de praktijk vaak meteen “in gebreke gesteld”. Een ingebrekestelling is eigenlijk een aanmaning om, binnen een bepaalde termijn, een belofte alsnog correct na te komen.

Lees verder
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van OKW - www.okw-wbd.nl
Uitschrijven voor de mailing