Politiek café

10/10/22

De OKW biedt een podium aan ondernemers om te vertellen waar ze tegenaan lopen, en wat zij verwachten van de lokale politiek. Op 10 oktober is het zo ver.

Politiek Café:

Ondernemers aan het woord

Wanneer: maandag 10 oktober 2022, 19:30 uur
Waar: Theater Calypso
 
Gespreksleider: Jaap Jongejan
Als ondernemer zet je je met hart en ziel in voor je bedrijf. En dan zijn er ongetwijfeld dingen waar je tegenaan loopt. Wat zou er beter kunnen, wat jou betreft? Wat zou je willen delen met vertegenwoordigers van gemeente Wijk bij Duurstede?
Op maandag 10 oktober organiseert de Ondernemerskring Wijk bij Duurstede (OKW) een Politiek Café voor haar leden en de Gemeente. Het doel hiervan is om de samenwerking tussen beiden partijen te optimaliseren. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn, en onze gemeenteraadsleden en wethouders te laten zien en horen wat er leeft onder ondernemers. 
Spreektijd 
De opzet van de avond grijpt terug op een OKW-evenement enkele jaren geleden, toen de Wijkse politieke partijen het podium kregen om hun plannen voor ondernemers te presenteren. Dit maal draaien we het om, en bieden we jou als ondernemer 5 minuten spreektijd om je wensen, behoeftes en ideeën voor de samenleving over de bühne te brengen. Als je je aanmeldt ontvang je een format voor je betoog, zodat je handvatten hebt om je verhaal te structureren.  
Om de avond in goede banen te leiden zal Jaap Jongejan als gespreksleider optreden. Hij kent de weg in de Wijkse gemeentepolitiek en staat erom bekend dat hij met humor de neuzen dezelfde kant op kan krijgen.
Wij hopen je op maandag 10 oktober bij Theater Calypso te begroeten. Je hoeft natuurlijk niet het woord te nemen, je mag ook 'gewoon' aanwezig zijn. Op het inschrijfformulier geef je aan of je wel of geen spreektijd wilt.
De inloop is vanaf 19:00 uur, om 19:30 starten de ondernemersvoordrachten. Voor koffie, thee en andere drankjes wordt gezorgd. 

Schrijf je in!

« Terug