Adzaco: Tijd voor de jaarrekening

Adzaco, Linda, Suzanne en Annewoensdag 10 februari 2021 12:06

Of je nu een grote multinational leidt of als freelancer aan de weg timmert, binnnenkort is het weer tijd voor de inkomstenbelasting. Adzaco biedt administratieve ondersteuning.

Tijd voor de jaarrekening

Aan het begin van het jaar is het tijd om te kijken hoe je bedrijf er financieel voorstaat. Zelfs zzp’ers met een kleine eenmanszaak hebben een balans en winst- en verliesrekening nodig om een inkomstenbelastingaangifte te kunnen invullen. De balans laat de veranderingen in het afgelopen jaar zien in bezittingen en schulden. Op de winst- en verliesrekening zie je de omzet van het afgelopen jaar en de kosten. De fiscale jaarrekening wordt gebruikt om de fiscale winst van je onderneming te berekenen en wordt vooral gebruikt als basis voor de heffing van inkomsten- of vennootschapsbelasting. De bedrijfseconomische jaarrekening houdt geen rekening met fiscale normen maar geeft de werkelijke situatie van je bedrijf aan. 

Al met al een flinke klus waar veel ondernemers tegenop zien en zich liever niet mee bezig houden. Daarom helpt Adzaco je graag met administratieve ondersteuning en advies voor jouw financiële administratie. Zo kun jij je bezighouden met zaken waar jij goed in bent en hoef je je geen zorgen te maken over je administratie. Om te zien wat Adzaco voor je kan betekenen, neem eens een kijkje op de vernieuwde website van www.adzaco.nl

Linda van Vemde, Susanne Edelenbos en Anne van Vemde | fotocredits: Ankie Meutgeert

« Terug