't Klooster kookt

kloostermaandag 07 oktober 2019 17:30

Kom de eerste maandag van de maand in gesprek met andere ondernemers tijdens het OKW-Café! Dit keer op een nieuwe locatie en bij een nieuw lid, namelijk 't Klooster. Kom langs voor een bijzondere kooksessie!

Een nieuwe locatie voor het OKW-Café, en wat voor één! Op maandag 7 oktober ben je vanaf 17.00 uur van harte welkom bij restaurant ‘t Klooster aan de Markt 15 in Wijk bij Duurstede voor een smaakvolle, maar ook een hele leerzame avond.

De fijne kneepjes
Behalve een heerlijke maaltijd verzorgen, zal chefkok Roy Schipper ook een presentatie geven over de opzet van het restaurant. Verder geeft hij uitleg over de kooktechniek en bereidingswijze van ‘t Kloostergerecht dat OKW-leden deze avond krijgen opgediend.

Sommelier Toby Sadettan vertelt aansluitend daarop over waarom je kiest voor een bepaalde wijn bij ‘t Kloostergerecht en laat dat ook proeven/vergelijken met twee soorten. Ook toont hij de bovenverdieping om de mogelijkheden buiten een ‘gewoon’ restaurantbezoek om te laten zien, bijvoorbeeld voor een zakelijke gelegenheid of een privédiner.

Meld je aan
Dit OKW-Café is uitsluitend bedoeld voor leden van de Ondernemerskring. Graag in verband met de voorbereidingen vooraf aanmelden via deze link

We kijken uit naar een gezellige en smaakvolle avond, graag tot 7 oktober!

Hartelijke groet,

Het Bestuur
Hardy Smit
Jolanda van Egmond
Linda van Vemde
Marlous van Merkenstein

« Terug

Reacties op ''t Klooster kookt'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.