Business Golf Event

Golf eventwoensdag 05 juni 2019 15:00

Op woensdag 5 juni zal er op Golfbaan Kromme Rijn in Bunnik het derde Business Golf Event plaatsvinden. Ondernemers van de BHIK, BCB, ZZO, OKW, IKH en Zakelijk Heuvelrug zijn welkom om er naast een competitieve ook een netwerk golfdag van te maken. Hierbij is het mogelijk om één relatie mee te nemen!

Voor de wedstrijdspelers hebben wij 2 Handicap categorieën en voor de clinic deelnemers is er een beginners en gevorderden groep. U bent deze dag vanaf 15.00 uur welkom voor de aanmelding, goodiebag en koffie/thee met iets lekkers. Vanaf 16.00 uur start de shotgun voor de wedstrijdspelers en de clinic voor het aanstormend golftalent.

Vanaf 18.30 uur tot 21.00 uur is het tijd voor borrelen, netwerken, de prijsuitreiking en een heerlijk buffet! Kortom een bijzondere dag voor de ondernemers uit onze regio! Waarbij de Hollandse Nieuwe u wordt aangeboden door C. Vis uit Bunnik.

Het inschrijfgeld bedraagt € 76,- per persoon incl. btw voor het geheel verzorgde Business Golf Event Voor inschrijving gaat u naar www.krommerijn.nl/businessgolf

“Wilt u ook extra aandacht voor uw onderneming dan zijn er kansen om een onderdeel te sponsoren” 

« Terug

Reacties op 'Business Golf Event'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.