Vanaf nu heten wij Van Mossel VKV

Van Mossel VKVdinsdag 02 april 2019 20:13

Met dank aan onze klanten en medewerkers is de VKV Groep één van de meest succesvolle Renault-Nissan Alliantie dealers van Nederland en voert de merken Renault, Dacia, Nissan en INFINITI. De VKV Groep is een sterk merk, waar we jarenlang zorgvuldig aan hebben gebouwd en dat door alle VKV’ers een warm hart wordt toegedragen. Een bundeling met de naam Van Mossel voegt daar een extra dimensie aan toe, we zijn dan ook echt trots op onze nieuwe naam: Van Mossel VKV.

Van Mossel VKV biedt meer dan u verwacht
Voortaan profiteert u als Van Mossel VKV-relatie van de vele voordelen binnen de Van Mossel Automotive Groep. En dat merkt u in onze showroom én in onze werkplaats! U kunt nu bij ons terecht voor aankoop & onderhoud en schadeherstel van 24 merken en de beste privé & zakelijke leasetarieven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur.

Meer dan 90 jaar historie in Wijk bij Duurstede
Het autobedrijf Van Kerkhof werd op 1 maart 1926 opgestart door Jo van Kerkhof in een klein schuurtje aan de Hoogstraat in Wijk bij Duurstede. Rond 1970 ging het bedrijf in zee met Renault. Enkele jaren later is de VKV Groep in 2001 ontstaan uit een fusie tussen Autobedrijf van Kerkhof uit Wijk bij Duurstede en Visscher A.C.G. uit Tiel.

Per 1 februari 2019 is de samenwerking met Van Mossel officieel. Van Mossel VKV is met 10 vestigingen de grootste Renault, Nissan, Dacia & INFINITI dealer. Met vestigingen van Rotterdam tot Wijk bij Duurstede en van Amsterdam tot Gorinchem bestrijkt Van Mossel VKV vrijwel heel Midden Nederland.

Ondanks dat het bedrijf inmiddels 10 vestigingen en ruim 270 medewerkers heeft, is het nog steeds een echt familiebedrijf. Zo zijn de kleinzonen van de oprichter, Marc en Peter van Kerkhof, aandeelhouder en in het bedrijf werkzaam als financieel directeur en facilitair directeur. Kleindochter Mariëlle ten Heuvel – Van Kerkhof is werkzaam op de afdeling HR.

Celebration Editions staan voor u klaar
VKV is altijd een actieve speler, meerdere malen per jaar worden er bijzondere verkoopacties georganiseerd. Om u direct te laten profiteren van deze samenwerking staan de speciale Celebration voorraadmodellen voor u klaar in de showroom aan de Graaf van Lynden van Sandenburgweg 2a in Wijk bij Duurstede.

Profiteer van veel voordeel, leuke extra’s en maak kans op een tankpas van € 250,- of vele andere mooie prijzen. Taxeer uw auto online, maak een afspraak in de showroom en rij weg in uw nieuwe auto want het is feest bij Van Mossel VKV Renault Wijk bij Duurstede.

Of bekijk alle Celebration Editions online!


Vlnr: Peter van Kerkhof, Raymond Henebiens en Marc van Kerkhof

Labels

« Terug

Reacties op 'Vanaf nu heten wij Van Mossel VKV'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019

oktober

augustus

juni

april

februari