Wat doet de SPBW in 2017

maandag 16 januari 2017 14:43

Er staat dit jaar weer heel wat te gebeuren. Lees wat er nu speelt.

 

Energie

In 2017 willen wij een groen-energie-collectief opzetten voor bedrijven die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Broekweg en Langshaven, en in de toekomst ook Broekweg-Noord.

Omdat een aantal bedrijven reeds collectieve contracten heeft via o.a. brancheverenigingen, en de lopende contracten igedurende het hele jaar vernieuwd moeten worden, is het lastig een eensluidend aanbod te doen.

Op dit moment zijn we met 2 partijen in onderhandeling; groene stroom via de locale leverancier van EWEC of via een stroomleverancier die de prijs zo laag mogelijk wil houden. De keus voor welke partner we zullen kiezen leggen we graag voor aan ú.

Op korte termijn zullen de ondernemers van de bedrijventerreinen per mail verder geïnformeerd worden over de ontwikkelingen, zorg dus dat wij uw correcte mailadres hebben.

Broekweg Noord

De uitbreiding van de bedrijventerreinen met het nieuwe bedrijventerrein Broekweg Noord, dat bij de Weegmaat zal komen te liggen, is in volle voorbereiding en zal in 2017 gestalte krijgen.

De verkoop van de kavels bezig en ook de infrastructuur en beveiliging worden grondig bekeken. 

Beveiliging

De eind 2016 uitgevoerde vervanging van de camera’s en de plaatsing van de kentekencamera’s bij de ingangen van de bedrijventerreinen  hebben onze bedrijventerreinen weer een stukje veiliger gemaakt. Ons streven is om het beveiligingsplan uit te breiden met nog meer camera’s op cruciale punten zodat het gehele bedrijventerrein ‘gezien’ kan worden. 

De camera’s draaien zwenken geregeld over 180° zodat ook de omgeving gezien kan worden.

 

 

 

Sluiten