Presentatie Mimoent Haddouti

vrijdag 11 november 2016 16:02

Mimoent Haddouti geeft, volgend op de Algemene Ledenvergadering van de OKW, op 24 november, een presentatie. Deze presentatie is ook voor aspirant- en niet-leden toegankelijk en begint om 20.00 uur in De Graanschuur, Dijkstraat 29 te Wijk bij Duurstede.

Wij zijn er trots op dat Mimoent Haddouti op 24 november een presentatie voor ons wil houden. Deze presentatie is ook voor aspirant- en niet-leden toegankelijk en begint om 20.00 uur in De Graanschuur, Dijkstraat 29 te Wijk bij Duurstede. 

Mimoent Haddouti (35) is manager bij de Rabobank IT organisatie in het bestuurscentrum te Utrecht. Ze geeft leiding aan zo'n 275 fte en is daarmee wereldwijd verantwoordelijk voor diensten op het gebied van continuïteit en veiligheid van de IT.  Denk daarbij aan teams die hackers buiten de deur houden en continu (7x24) waken over de IT dienstverlening en de 100.000-en componenten waaruit het is opgebouwd. 

Haar carriere is de laatste jaren snel gegaan. In 2011 is ze begonnen als leidinggevende van 2 teams. In de jaren die volgden viel ze op door het leveren van resultaat, het nemen van moeilijke beslissingen waarbij ze het respect van haar medewerkers en omgeving versterkte door ze mee te nemen in de veranderingen. Ze zet haar omgeving in beweging door ambitieuze doelen te stellen en medewerkers in hun kracht te zetten zodat ze goed kunnen presteren. 

Reacties op 'Presentatie Mimoent Haddouti'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten