Stadsbrouwerij de Dikke en Communikaatie gaan exclusieve samenwerking aan voor kerstpakketten

zaterdag 05 november 2016 15:56

Lokaal bier is in trek. Lokaal samenwerken ook. Vandaar dat Stadbrouwerij de Dikke en Communikaatie, professioneel samensteller van kerstpakketten, de handen ineen slaan voor het aankomende kerstseizoen.


 

Karen Bos, Communikaatie: “Ik geloof erin dat er lokaal heel veel mogelijkheden voor samenwerking zijn, waardoor ondernemers elkaar versterken. Onze samenwerking is hier een mooi voorbeeld van.” Ruud Muis, Stadbrouwerij de Dikke: “Het initiatief om ons bier te verwerken in kerstpakketten sprak ons aan. Karen heeft er producten bij gezocht die qua smaak en uitstraling bij het bier passen.”

 

Het lokaal gebrouwen lichte bier de Wijkse Dikke en donkere variant Dikke Donder zijn beiden verwerkt in een aantal vooraf samengestelde kerstpakketten, die online te bestellen zijn op www.leukste-kerstpakketten.nl. Tevens is het mogelijk geheel op maat pakketten samen te stellen. Naar wens kan in de pop-up showroom aan De Langkamp 16 in Wijk bij Duurstede het aantal flesjes bier, wel of geen bijpassende glazen en het aantal toegevoegde producten worden gekozen. Karen: “Zo houdt iedereen een exclusief kerstgeschenk, behalve dan dat bier van de Dikke er in is verwerkt.”

                                                  

Showroom:

De Langkamp 16 (oude pand Welzorg/Aquarius)

Wijk bij Duurstede

Sluiten