Heuvelrug mooiste natuurgebied?! Van groot belang voor de hele regio Utrecht!

woensdag 12 oktober 2016 09:54

Nationaal Park vindt niet alleen dat we het mooiste natuurgebied zijn, maar vooral ook dat we dat moeten blijven!

 
Hoog eindigen in de verkiezing zal ons enorm helpen om de natuur, het landschap, het erfgoed en de economie een nieuwe impuls te geven en antwoord te vinden op de vragen die voor ons liggen. Daarom willen wij met onze partners op allerlei manieren proberen zo hoog mogelijk te eindigen. En daar kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken.
 
Kunnen we op de steun van Q4 rekenen? 
We vinden het geweldig als jullie actief meewerken om stemmen te werven. Hoe zien we dit voor ons?
  • Allereerst door onze toolkit te downloaden en gebruik te maken van de middelen die er zijn. In de toolkit zit ook een handleiding hoe je dit het beste kunt doen. Je kunt de toolkit downloaden via deze link: https://we.tl/NyXOSVwjPT
  • Je kunt eenvoudig de actiebanner onder je emailberichten zetten (zoals hieronder).
  • Daarnaast zijn er posters en ansichtkaarten ter beschikking. We vragen om de posters op plekken te hangen waar veel medewerkers en bezoekers komen. Denk hierbij aan de entree, de kantine, de toiletten, in de lift etc.
  • De ansichtkaarten zijn om uit te delen. Aan medewerkers en bezoekers. Denk hierbij aan postvakjes, door de kantinemedewerkster bij de koffie/lunch etc. maar ook aan bezoekers die aan de balie komen door de receptionist.
  • En als laatste vinden we het geweldig als er in de laatste week van oktober een eindsprint getrokken kan worden en er op locatie extra aandacht aan wordt besteed. Mede omdat het volgende week herfstvakantie is en misschien veel mensen met vakantie zijn. Het zou geweldig zijn als er medewerkers vrij kunnen worden gemaakt om bij de ingang, de lift, de koffiezetautomaten collega’s (en bezoekers) kunnen aansporen om, als ze nog niet gestemd hebben, gelijk ‘on the spot’ te stemmen via sms of via de tablet die wij beschikbaar stellen.
 
Concreet:
Graag horen we van jullie of we op jullie steun als ambassadeur van de Heuvelrug kunnen rekenen. Kun je hierbij aangeven:
-          Hoeveel posters je wilt ontvangen
-          Hoeveel ansichtkaarten je wilt ontvangen
-          Of een ‘on the spot’ actie mogelijk is en zo ja wanneer.
Fijn als jullie dit willen doorgeven aan de campagneleider, Laura van de Rijke (laura@hv-marketing.nl).
 
Wij regelen de rest. 
De verspreiding van de posters en kaarten willen we vrijdag (11 oktober) doen dus enige snelheid van reageren is gewenst. We hebben tenslotte ook maar een kleine drie weken om campagne te voeren!

Belangrijker: vergeet niet te stemmen! Ga daarvoor naar www.mooistenatuurgebied.nl of stuur een SMS met NATUUR 5 naar 1008 (geen extra kosten)
Dank voor jullie steun!

Reacties op 'Heuvelrug mooiste natuurgebied?! Van groot belang voor de hele regio Utrecht!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten