Goodiebags shanty/lekkodagen

maandag 29 augustus 2016 11:09

Op 24 september vindt het Shanty festival en de Lekkodagen plaats en dan zal het VVV Kromme Rijnstreek Promotieteam op de been zijn om goodiebags uit te delen. U kunt mee doen.

Tijdens het Kersenfestival was het VVV Kromme Rijnstreek Promotieteam twee dagen actief om bezoekers te laten weten wat er allemaal nog meer voor 

leuks te zien en te doen is in onze streek.
Het promotieteam deelde 2.000 tasjes uit die goed gevuld waren met informatie en wat lekkers.
Het was een groot succes! 

Veel bezoekers worden er verwacht en we willen heel graag dat deze nog eens terug komen in onze streek. VVV Kromme Rijnstreek zal mooie informatiefolders over onze streek ter beschikking stellen.

 

Ondernemers uit Wijk bij Duurstede, Cothen en Langroek bieden wij ook de mogelijkheid om deze leuke doelgroep te bereiken.

Een goodie, een flyer, brochure – alle informatie over uw bedrijf is mogelijk om toe te voegen aan de goodiebag (mits het formaat/gewicht past).

Het lijkt ons super leuk om, samen met de ondernemers, een mooi gevulde tas mee te geven aan de bezoekers van het festival.
De oplage is 1.000 stuks.
Voor het toevoegen van een flyer/brochure vragen wij een kleine financiële bijdrage van € 100,-.
We willen graag uiterlijk op 16 september goodies/brochures/flyers in huis hebben.  

 

Als er vragen zijn, dan ben ik graag bereid deze te beantwoorden en ben ik bereikbaar via onderstaand telefoonnummer/mailadres.

 

Met gastvrije groet,

 

Martine van Amerongen

 

Marketing & Promotie

 

VVV Kromme Rijnstreek
Markt 24
3961 BC  Wijk bij Duurstede
06-51844713
martine@freelance-marketing.nl
www.vvvkrommerijnstreek.nl

 

 

Sluiten