Uitreiking van Gouden Parel

dinsdag 14 juni 2016 17:00

Op 27 juni aanstaande wordt, tijdens de Haringparty van OnderNamen Heuvelrug Kromme Rijn, de eerste winnaar van de Gouden Parel Heuvelrug Kromme Rijn bekend gemaakt.

Nog maar een paar weken en dan wordt voor het eerst de Gouden Parel Heuvelrug Kromme Rijn uitgereikt! Een prestigieuze prijs.

Voor de Gouden Parel Heuvelrug Kromme Rijn 2016 zijn drie regionale ondernemers genomineerd; Corné van Garderen van Sempergreen, Ellen Borgmeijer van Areaal Advies en Paul van Dijk van Tapkoel.


Haringparty
Bij de uitreiking van zo’n bijzondere erkenning hoort natuurlijk een evenmin zo bijzonder evenement. Op maandag 27 juni zijn we dan ook vanaf 17:00 uur te gast bij Restaurant Klein Zwitserland in Driebergen, waar een heuse Haringparty georganiseerd wordt die geheel in het teken staat van de Gouden Parel. Er is volop gelegenheid om bij te praten met uw collega-ondernemers uit de regio en als klapstuk volgt de ontknoping van de Gouden Pareljacht.
 
Graag willen we u bij deze uitnodigen om op 27 juni aanwezig te zijn bij de uitreiking!  Klik hier om u aan te melden voor 27 juni.

Mocht u vragen hebben kunt u uiteraard altijd contact opnemen. Voor nu wens ik u een prettige dag en goede zaken, tot 27 juni! 

Sluiten