B-Connect op 21 april

donderdag 07 april 2016 12:15

Op 21 april organiseert Biga de volgende B-Connect bijeenkomst. Bent u ondernemer met meer dan 5 werknemers en wilt u werk maken van de Participatiewet?

 

 

 

Twee keer per jaar organiseert het sociaal werkbedrijf uit Zeist een B-Connect bijeenkomst. Met B-Connect benaderen we de arbeidsmarkt om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen “een gezicht” te geven. Als bedrijf onder de bedrijven, met een maatschappelijke taak, wil Biga Groep de verbindende schakel zijn tussen organisaties uit het regionale bedrijfsleven, de overheid en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het doel is om initiatieven te ontwikkelen die een actieve bijdrage leveren aan de samenleving, om de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te vergroten.

B-Connect heeft de ambitie om hèt kennisplatform te zijn waar bedrijven terecht kunnen voor informatie als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, waarbij de “P” van “People” centraal staat.

 

Biga Groep organiseert de bijeenkomst op 21 april samen met Onbeperkt aan de slag.

 

Onbeperkt aan de slag

Werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers kunnen elkaar moeilijk vinden.

Werkzoekenden weten vaak niet welke werkgevers openstaan of op zoek zijn naar werknemers

met een arbeidsbeperking. Terwijl steeds meer werkgevers zich medeverantwoordelijk voelen

voor een inclusieve arbeidsmarkt. Voor hen is het soms lastig om geschikte werknemers met

een arbeidsbeperking te vinden. Onbeperkt aan de slag is dé etalage waar werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers elkaar kunnen vinden.

 

Kijk voor het programma op www.bigagroep.nl

Meld u aan op www.bigagroep.nl

 

Sluiten