Muziekvereniging Excelsior: Wijkse ondernemers, help ons!

Logo muziekvereniging excelsiorvrijdag 16 februari 2018 16:50

Wie helpt muziekvereniging Excelsior in mei 2018 bij de promotie van Wijk bij Duurstede? Muziekvereniging Excelsior roept de hulp in van de Wijkse ondernemers bij het vormgeven van het bezoek van een Duits gastorkest tijdens het komende Hemelvaartsweekend.

Wie zijn wij?
Wij zijn Muziekvereniging Excelsior uit Cothen, een bloeiende en zeer actieve vereniging bestaande uit een twirlgroep, een malletband, een jeugdband en een fanfareorkest, waar op hoog niveau muziek (leren) maken en (leren) dansen samengaat met heel veel plezier en sociale verbondenheid.

Hoe doen wij dat?
Door middel van professioneel muziek- en dansonderwijs van beroepskrachten; wekelijkse repetities; het geven van veel straatoptredens (zoals met carnaval, sinterklaas, Koningsdag, avondvierdaagsen); het geven van serenades; het geven van binnen- en buitenconcerten (met Kerst in winkelcentrum de Heul in Wijk en in de kerk in Cothen, Kersenfestival op ’t Groenewoud bij Vernooij, in de sporthal in Cothen elke laatste zaterdag van januari); deelname aan festivals, concoursen en Nederlandse Kampioenschapswedstrijden. EN niet te vergeten door al 35 jaar lang een tweejaarlijkse uitwisseling te organiseren met een muziekvereniging uit Bad Überkingen (uit Zuid Duitsland) tijdens het weekend van Hemelvaart, sinds 2005 zichtbaar door speciale gemeenteborden bij alle toegangswegen van beide dorpskernen.

Waar zijn wij actief?
In Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek, maar ook in diverse omliggende gemeenten binnen de Kromme Rijnstreek. En om de vier jaar in Zuid Duitsland!

Wat zoeken wij?
Hulp van de Wijkse ondernemers bij het vormgeven van het bezoek van onze ca. 60 Duitse gasten tijdens het komende Hemelvaartsweekend van 10 t/m 13 mei 2018. Bijvoorbeeld door het mogelijk maken van een interessant bedrijfsbezoek op vrijdag 11 of zaterdag 12 mei, of het beschikbaar stellen van een boot voor een rondvaart, het aanbieden van een drankje / kleine versnapering of het genereren van andere leuke ideeën voor het promoten van Wijk bij onze gasten. Daarnaast is elke vorm van financiële steun uiteraard welkom. En heeft u heel misschien een vrachtwagen waar wij ca. 2 keer per jaar tijdens wedstrijden gebruik van zouden mogen maken voor het vervoer van onze instrumenten? Wij beschikken zelf over een bevoegde chauffeur.

Wat bieden wij?
Een gratis concert van ons Duitse gastorkest op de Markt in Wijk bij Duurstede (of een andere mooie Wijkse locatie) op zaterdagmiddag 12 mei. Maar in overleg is veel meer mogelijk, bijvoorbeeld een serenade bij uw bedrijf wanneer u een jubileum heeft te vieren, gratis toegang tot onze concerten, adverteren via ons speciale reclamebord of op onze website en/of facebookpagina.

Helpt u mee?
Om Wijk bij Duurstede te promoten en het weekend van Hemelvaart 2018 voor onze Duitse gasten tot een onvergetelijk weekend te maken? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze secretaris, Marja Harteman via 06-12656045 of Adriana Barten via 06-51760360. En bezoek vooral onze website www.excelsiorcothen.nl voor meer informatie over onze vereniging!

Reacties op 'Muziekvereniging Excelsior: Wijkse ondernemers, help ons!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten