Zelf kopen of leasen?

maandag 30 oktober 2017 12:35

Zijn autokosten een top drie kostenpost voor u? Dan is het meer dan de moeite waard om dat eens te laten doorlichten door een mobiliteitsexpert.

De veranderingen in de mobiliteitsmarkt gaan zo snel en de kosten van mobiliteit zijn zo substantieel groot, dat regelmatig advies hierover onmisbaar aan het worden is. Neem onderstaande vragen door en u kunt bepalen of u advies kunt gebruiken:

  • Heeft u al nagedacht welke invloed de nieuwe WLTP-testmethode heeft op uw wagenpark en/of autoregeling?
  • Zijn mijn mobiliteitskosten niet te hoog aan het worden?
  • Hoe zit het met uw desinvesteringsbijtelling, vooral voor auto’s die versneld zijn afgeschreven?
  • Hoe maakt u nog optimaal gebruik van de investeringsaftrek in 2017?
  • Wat moet u weten van het inzetten van een volledig elektrisch aangedreven auto?
  • Is uw autoreglement of mobiliteitsregeling up-to-date en ‘2020 proof’?
  • Welke invloed heeft de IFRS accountancystandaard op de beheervorm van uw wagenpark?
  • Welke toegevoegde waarde zou uw huidige leasemaatschappij voor u moeten hebben?

Antwoord nodig op één of meer vragen? Praat eens met Willem Hardeman van INLEASING, een professionele intermediair in de automotive en dan met name op het gebied van leasing, wagenparkbeheer en advies. IN2LEASING heeft partnerships met zowel grote als middelgrote gerenommeerde leasemaatschappijen. Hierdoor bent u verzekerd van een onafhankelijk en breed vergelijk en samen met de schaalvoordelen van IN2LEASING ook van de scherpst mogelijke voorwaarden.

In de maand november biedt IN2LEASING een GRATIS Quickscan aan, die u inzicht geeft in uw besparingsmogelijkheden en een benchmark geeft van uw mobiliteitsinrichting.

Wanneer u IN2LEASING als mobiliteitspartner heeft, dan bent u uw concurrentie altijd een stap voor. IN2LEASING neemt u namelijk alle zorg voor uw mobiliteit uit handen, geeft u advies en garandeert daarbij de best mogelijke voorwaarden uit de markt! Klik hier om de nieuwste voorraadaanbiedingen te bekijken!

Kennismaken? Graag! Bel Willem Hardeman op 06 – 4480 2880

Sluiten