Prinsjesdagborrel De Bilt trekt veel regionale ondernemers

donderdag 26 oktober 2017 16:55

Wat verandert er voor de ondernemers? op de prinsjesdagborrel werden de ondernemers bijgepraat over
de belangrijkste veranderingen. Hierbij een link naar de presentatie.

 

De Prinsjesdagborrel van Visser & Visser en Rabobank Rijn en Heuvelrug vond afgelopen woensdagmiddag plaats in Van der Valk Hotel De Bilt-Utrecht. Tijdens de borrel werden ondernemers bijgepraat door fiscalist Chris Dijkstra over de belangrijkste regelingen van de Miljoenennota. Econoom Martijn Badir ging in zijn prestentatie in op de plannen van het kabinet en de economische ontwikkelingen in Nederland. Na een dankwoord aan de sprekers en aanwezigen werd de bijeenkomst afgesloten en was er nog voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

 

Dit jaar mochten Visser & Visser en Rabobank Rijn en Heuvelrug in De Bilt rekenen op ruim 80 klanten en relaties die de borrel bijwoonden. Naast deze Prinsjesdagborrel vonden nog zes Visser & Visser Prinsjesdagbijeenkomsten plaats op andere locaties.

 

Speciaal voor ondernemers heeft Visser & Visser een Prinsjesdag-pagina aangemaakt waar de belangrijkste maatregelen terug te vinden zijn. Ook kunt u hier de prestentatie die is gegeven bekijken: www.visser-visser.nl/prinsjesdag2017

Sluiten